AcAb

Bureau Tegendraads

Strijders

We zetten ons in voor/tegen het sociaal ongenoegen in onze samenleving en fleuren de boel een beetje op met toepasselijke vormgeving.

 

Sociaal Juridisch Advies

Online/Offline Vormgeving

Strijden

Avonturen

We gaan sluiten 🙁

Na een aantal jaar ons goed vermaakt te hebben, scheiden onze wegen. En dat komt allemaal door kapitalisme en gebroken hartjes. Het leven is duur en de liefde is zuur.

Nieuwe kameraad!

We hebben ein-de-lijk een nieuwe kameraad voor ons kantoor gevonden. Vanaf 1 juni zal Bureau Tegendraads jullie ook gaan voorzien van een gestyleerde inrichting en handgeplakte manifesto’s.

Pimp my office.

Omdat het vinden van een derde huurder nogal moeizaam gaat hebben we besloten om het kantoor een flinke opknapbeurt te geven. Nieuwe vloer, nieuwe gordijnen en een likje verf op de muur. Het ziet er goed uit.. Kom je huren?

Derde huurder gezocht..

We hebben een plekje voor een derde huurder vrij op ons kantoor. Je kunt hier je eigen werk uitvoeren en toch het idee hebben dat je een dag op kantoor met kameraden hebt doorgebracht.

Nieuwe website!

Het werd tijd voor een serieuze website. We hadden het gevoel dat we iets meer over onszelf moesten vertellen. Nou ja.. een gevoel.. het was eerder de SEO die ons vertelde dat we 300 woorden te weinig hadden.

Felt nerdy.. might delete later 😉

Wat is Bureau T.?

Bureau Tegendraads is een verzamelkantoor. Iedere kameraad doet wat anders, binnen een ander werkveld. De één studeert en de ander knutselt als zzp’er. Onze dienstverleningen lopen uiteen, van sociaal juridisch advies naar een creatieve uiting. Daarbij geloven wij dat je altijd moet blijven strijden. Laat je horen. Start a riot!

acab

Locatie

Unit

A2-03

Adres

Oostzijde 381, 1508EP, Zaandam

Contact

Privacy statement

De persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om een bericht terug te sturen. Bureau Tegendraads doet niet mee aan handelen met persoonlijke informatie.